torsdag den 27. november 2014

Bolognese, fake ass pizza

Jeg har fået en ide. En frysepizza af mærket Bolognese fra Netto kunne være en fantastisk måde at udrydde hellige vegetarer på. Der er så lidt kød på, at man vel reelt ikke kan betegne det som at slå dyr ihjel, hvis man spiser denne herlige delikatesse. Enhver ko kunne undvære disse tre minimale klumper kød og leve et fint liv bagefter. Denne frysepizza er "the missing link" mellem kødædere og vegetarer.

Og hvilket missing link. På trods af det nærmest ikke eksisterende kødindhold, smagte denne pizza virkelig godt. Arh, sagde jeg, da jeg havde spist den. Jeg valgte at give frysepizzaen lidt mere spændstighed med øst og løg. En herlig kombi, som over tid kan blive lige så populær som Keld & Dirch.

Pizzaen fik lige tilpas tid i ovnen. Osten var gylden i kanterne, men beholdt sin jomfruelige hvide farve på den centrale del af pizzaen. Enkelte af løgstykkerne var sorte i kanterne og tilførte dermed pizzaen en herlig knasende ekstravagansa oven i bundens dejlige kiksekonsistens. Se, sådan skal en god frysepizza laves, børnlille.

Men smag er jo ikke det, man får mest af i en Bolognese fra Netto. Og da jeg selv glemte at inkludere oregano og måske en knivspids salt i retten, var det ikke nogen Michelin stjerne indbydende oplevelse. Men dog trods alt en god oplevelse.



Mvh. Mads Eklund

Ingen kommentarer:

Send en kommentar