Jeg har fået en ide. En frysepizza
af mærket Bolognese fra Netto kunne være en fantastisk måde at udrydde hellige
vegetarer på. Der er så lidt kød på, at man vel reelt ikke kan betegne det som
at slå dyr ihjel, hvis man spiser denne herlige delikatesse. Enhver ko kunne
undvære disse tre minimale klumper kød og leve et fint liv bagefter. Denne
frysepizza er "the missing link" mellem kødædere og vegetarer.
Og
hvilket missing link. På trods af det nærmest ikke eksisterende kødindhold,
smagte denne pizza virkelig godt. Arh, sagde jeg, da jeg havde spist den. Jeg
valgte at give frysepizzaen lidt mere spændstighed med øst og løg. En herlig
kombi, som over tid kan blive lige så populær som Keld & Dirch.
Pizzaen
fik lige tilpas tid i ovnen. Osten var gylden i kanterne, men beholdt sin
jomfruelige hvide farve på den centrale del af pizzaen. Enkelte af løgstykkerne
var sorte i kanterne og tilførte dermed pizzaen en herlig knasende
ekstravagansa oven i bundens dejlige kiksekonsistens. Se, sådan skal en god
frysepizza laves, børnlille.
Men smag er jo ikke det, man får mest af i en
Bolognese fra Netto. Og da jeg selv glemte at inkludere oregano og måske en
knivspids salt i retten, var det ikke nogen Michelin stjerne indbydende
oplevelse. Men dog trods alt en god oplevelse.
Mvh. Mads Eklund
Ingen kommentarer:
Send en kommentar