På sammen måde, som mit første indskud på bloggen, handlet om
en frysepizza der var meget speciel for mig, handler den her også om en vigtig
milesten for mig. Det er netop min tilbagevenden til verdenen af deep-pan
frysepizzaer. Til jer pizza nybegynder der ude, så er en deep-pan pizza, en
pizza med en tyk dej bund, og med i ens forventninger til en deep-pan, er at
den skal være en kalorie bombe af en pizza. Den skal helst være så fedtet som
fysisk muligt, med en helvedes masse ost. I Dubai eksister der en guddommelig
pizza kæde, som kaldes Pizza-Hut. De laver den utvivlsomt bedste deep-pan pizza
jeg nogensinde har mødt på min rejser, de udfylder alle de nødvendige krav til
at skabe en pizza så fedtet at man overskrider sit max kalorie indtag per dag
kvote, bare ved at dufte til den. Det at jeg stød på Pizza-Hut så tidligt i mit
liv, har medført kæmpe problemer, at jeg allerede har smagt den bedste deep-pan
pizza i eksistensen, ville jo gøre at alt andet vil blive målt i forhold til
den, og alt hvad jeg har mødt af deep-pans indtil videre, har simpelthen ikke
kunne hamle op.
Men den her
diskussion handler om en helt speciel kategori af pizzaer, nemlig frysepizzaen,
og man kan simpelthen ikke opstille de sammen krav til frysepizzaer, som man
kan til normale pizzaer. Mine spisninger af frysepizzaer havde indtil for
ganske kort tid siden, være fokuseret på Ristorante, med et fokus på deres
Prosciutto, men også andre af deres pizza. Jeg har til tider bevæget mig ud og
prøvet nogle andre frysepizzamærker men med ringeheld, men en ting som gik igen
med alle min frysepizza indkøb, var at de alle var den sammen slags som
Ristorante, altså med en tynd og sprød bund. Det som jeg for ganske få måneder
siden gjorde anderledes, når jeg valgte en hidtil ukendt frysepizza var, at
bevæge mig væk fra min almindelig vane med at vælge frysepizzaer med en sprød
bund, og jeg tog i stedet en deep-pan frysepizza. Det ville vise sig, at være
et øjeblik jeg aldrig vil glemme. Med sit kæmpe fedtindhold og en masse grease
som flyder rundt mellem pepperonien på toppen af pizzaen, den er sku en hver
deep-pans elskers drøm. Den er lavet af et amerikansk firma der hedder Man
Marco, og er en del af deres Americana kollektion. Jeg har nu spist, begge
Americana frysepizzaerne, og selvom pepperoni versionen er min yndlings, er skinke
versionen også fantastisk (den mangler bare den grease, som gør en deep-pan
autentisk). Selvom Americana frysepizzaerne, er langt fra en deep-pan fra
Pizza-Hut, så har jeg endelig fundet en frysepizza af deep-pan varianten der
tilfredsstiller et behov, som længe er gået uden tilfredsstillelse. Mit eneste
problem med Americana frysepizzaerne, er at jeg altid går død i nummer to
pizza, i modsætning til Ristorante, hvor en 2-pak er en selvfølge.
10/10 would eat, even if
I was having a cardiac arrest
Hans
Hans
Hans
Ingen kommentarer:
Send en kommentar