Nu er vi jo kødelskere med stil her på bloggen og hvad er
det bedste at putte på en frysepizza, vi
er alle enige om at det bedst topping er en god peperoni/salami med en lækker
smeltet mozzarella, bunden skal være tilpas crispy og ikke for sød(det er jo
ikke en dessert!!) og fuldkorns bunde er totalt bandlyst, frysepizzaer er jo en
livsstil, man skal ikke skrue ned for kvaliteten.
En anden vigtigt ting ved en frysepizza er at den ikke er
overproppet med for meget topping, frysepizzaen er en kunst i sig selv den skal
ikke overdøves af dens topping(her tænker jeg specielt på ananas, Annans høre
ikke hjemme på en pizza og har aldrig gjort det, det er ukrudt på min pizza),
så hold frysepizzaen simpel så vi kan se hvilket mesterværk frysepizzaen
virkelig er.
Et godt eksempel på en frysepizza der har alt det vi elsker
på en pizza er Dr. Oetkers ”Ritorante pizza salame” denne frysepizza er i den
grad delikat men lækker!!
Mads Eklund
Ingen kommentarer:
Send en kommentar