torsdag den 27. november 2014

Den perfekte frysepizza

Nu er vi jo kødelskere med stil her på bloggen og hvad er det bedste at putte på en  frysepizza, vi er alle enige om at det bedst topping er en god peperoni/salami med en lækker smeltet mozzarella, bunden skal være tilpas crispy og ikke for sød(det er jo ikke en dessert!!) og fuldkorns bunde er totalt bandlyst, frysepizzaer er jo en livsstil, man skal ikke skrue ned for kvaliteten.
En anden vigtigt ting ved en frysepizza er at den ikke er overproppet med for meget topping, frysepizzaen er en kunst i sig selv den skal ikke overdøves af dens topping(her tænker jeg specielt på ananas, Annans høre ikke hjemme på en pizza og har aldrig gjort det, det er ukrudt på min pizza), så hold frysepizzaen simpel så vi kan se hvilket mesterværk frysepizzaen virkelig er.
Et godt eksempel på en frysepizza der har alt det vi elsker på en pizza er Dr. Oetkers ”Ritorante pizza salame” denne frysepizza er i den grad delikat men lækker!!


Mads Eklund

Ingen kommentarer:

Send en kommentar